Fijn dat je hier bent!

Hartelijk dank voor je interesse om nader kennis te maken.

Mijn naam is Wicher Deddens (63), ervaren manager en strategisch ontwikkelaarDe laatste decennia was ik zelfstandig ondernemer met grafische bedrijven in Zuid-Nederland en actief met overnames, samenwerkingen, investeringen en (product-)ontwikkeling. Inmiddels focus ik me  geheel op het ondersteunen van ondernemers.

Mijn kracht is om de missie voor organisaties te ontdekken en ontwikkelen. Wezenlijke veranderingen tot stand brengen.Visie en strategie tot leven roepen, samenwerking verbeteren, creativiteit van organisaties onthullen.

Kortom: ondernemers helpen om meer succesvol te zijn.

Mijn roots liggen in sales en marketing.  Als exportmanager verpakkingen was ik actief bij het ontwikkelen van ‘unbranded’ kaasproducten tot bekend geworden merkartikelen zoals Leerdammer, Maaslander (NL), Galbani (IT),  Emmentaler (ZW), Comté (FR) en vele volgers. Vanuit Ierland (Kerrygold) werkte ik mee aan de ontwikkeling van een Europese markt voor verpakkingen van smeerbare (boter-)producten.

Mijn internationale ervaring met agentschappen kwam daarna van pas bij de just-in-time boekenproductie in Nederland en Frankrijk in samenwerking met internationale uitgevers.

Naast het werk ben ik enthousiast zeezeiler en actief bestuurder van enkele stichtingen en verenigingen.

Adres

Sluisplaat 14 – 4465 BA Goes

Telefoon

0113 – 25 13 60  |  06 – 53 487 655

Email

info@dmna.nl

bereikbaar

Werkdagen: 09:00 – 18:00 uur

Snel contact?

Verstuur je gegevens en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.